Kurssit ja tunnit

 

Yksityistunnit

Yksityistunnit ovat perinteinen ja kätevin tapa oppia Alexander-tekniikkaa. Tekniikkaa on opetettu yksityistunneilla 1890-luvulta lähtien. Suomeen tekniikka tuli 1980-luvun lopulla, jonka jälkeen Suomessakin on voinut ottaa yksityistunteja tekniikassa. Yksityistunnilla oppilasta ohjataan sekä käsin että sanallisesti. Opetus alkaa aina perusteista eikä vaadi oppilaalta aiempaa tekniikan tuntemusta.

 

Tunnit

Yksityistunnit kestävät 30–35 minuuttia. Ensimmäinen kerta on kuitenkin pidempi n. 45 minuutista tuntiin. Hinta tunnilta 55 €, ensimmäinen tunti 65 €.

 

Ajanvaraukset: info(at)alexpert.fi tai puh. 050 574 8349.

 

Kurssit

Kursseista on tullut yhä suositumpi tapa tutustua Alexander-tekniikkaan. Kursseilla opetetaan tekniikan perusperiaatteet sekä soveltamaan tekniikkaa käytännössä. Kurssimuotoinen Alexander-tekniikan opetus tapahtuu aina pienryhmässä ja siinä keskitytään oppilaiden esille tuomiin ongelma-alueisiin.

 

Kursseja voidaan järjestää myös yrityksille ja yhteisöille lisäämään työkykyä, hyvinvointia ja viihtyvyyttä.

 

Alexander-tekniikan kursseja järjestetään eri puolilla Suomea työväenopistoissa, kansalaisopistoissa, kansanopistoissa ja kesäyliopistoissa. Kursseja voi tiedustella suoraan opistoilta. Alexander-tekniikan opettajat järjestävät myös itse kursseja.

 

Kursseille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai tekniikan tuntemusta. Kurssi aloitetaan aina tekniikan perusperiaatteista. Kurssit soveltuvat kaikille - jollei toisin mainita - myös tekniikkaan jo tutustuneille taitojen syventämiseksi.

 

Varaa aikasi

Puh. 050 574 8349

Kurssikalenteri 2021

Ei kursseja tällä hetkellä.